Simpan Username & Password anda menggunakan rapi

Mega888

Simpan Username & Password anda menggunakan rapi

Kita hendak menjaminkan keselamatan kredit pemain Mega888 Apk kami & harap seluruh bisa bertaruh menggunakan selamat. Pihak Seebet memang sedar mengenai niat dursila orang-orang tertentu. Jadi Tu kami menciptakan setting Satu ID Satu Bank Account. Syarat ini amat berkesan kerana tiada sesiapa yg boleh cuci keluar game kredit ke bank account lain selain tuan account tersebut.

Selain itu, bila password & ID sudah diketahui sesiapa, duit akan mungkin dicuci habis. Bayangkan mitra anda yg pula senang bertaruh ketahui bahawa account anda memiliki RM100 lagi. apabila beliau memahami ID & Password, beliau niscaya boleh login masuk account game anda & cuci habis. Oleh itu, jangan lupa simpan password tu menggunakan baik-baik & jangan kongsi menggunakan sesiapa.

Nak Join Sebagai Agent Mega888?
Pihak Mega888 Apk pula menyediakan kemudahan join agen pada seluruh. Silat baca pedoman pada bawah buat tahu cara join agen & pula support Seebet pada bisnes game.

Apakah itu Agen Mega888?
Agen adalah seseorang pengendali game slot yg menyediakan kemudahan main slot melalui internet ataupun telefon pintar.

Seorang agen Mega888 Apk akan melakukan top up game kredit pada pemain, pendaftaran, & pula cuci pada seluruh pemain – pemain sesebuah syarikat.

Seorang agen pula bertanggungjawab buat menerima pemain baru pada mereka sendiri & memastikan bisnes slot mereka terus berkembang.

Semua agent akan makan percent pada bidang game. Pihak Seebet akan memberi percent dengan tinggi 70% pada seluruh agen yg berminat buat sebagai agent.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*